Kantoor- en schoolartikelen

Wie zijn we?

Het merk Gallery bestaat sinds 1988. De ‘klassieker’ in het Gallery gamma is de alom gekende blauwe cursusblok - onmisbaar in de boekentas of rugzak van iedere scholier of student.

Gallery cursusblok

Maar wist u dat het Gallery gamma meer dan 400 producten omvat, waaronder de cursusblokken, maar ook ordners, ringmappen, schriften, tekenpapier, verf, penselen, gommen, linialen, enz.? De Gallery kantoor- en schoolartikelen staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en spelen met nieuwe producten in op de behoeften van een steeds evoluerende markt.

Markten

In het Gallery aanbod zitten producten specifiek voor scholen, waaronder cursusblokken, spiraalschriften, schrijfblokken, ordners, ringmappen, enz. Ook voor het (thuis)kantoor heeft Gallery specifieke producten, waaronder business-schriften met hard-cover, kassablokken, orderboeken, notitieboeken, enz.

 • 1988

  1988: Timmermans

  Het merk Gallery werd in 1988 geïntroduceerd toen Adveo nog een familiebedrijf was en is sinds die tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken in de Benelux.

 • 2005

  2005: Spicers

  In 2005 werd het familiebedrijf samen met Gallery overgenomen door het Britse Spicers en sindsdien wordt Gallery ook in de andere Europese landen verdeeld waar Adveo actief is.

 • 2012

  2012: ADVEO

  In 2012 gaat Spicers op in de Spaanse groep Unipapel; het bedrijf gaat vanaf 1 januari 2013 verder onder de nieuwe naam ADVEO en is daarmee op vandaag de grootste distributeur van kantoorartikelen in Europa.